HAKKIMIZDA

Biz Kimiz?
Biz, kocaman bir bütünün önemli parçalarından biriyiz. Operasyonel Araç Kiralama sektöründe sıradan değil sıra dışı bir yere sahibiz. Diğerleri en iyi hizmeti verdiğini söylüyor, biz söylemekle yetinmiyoruz en iyi hizmeti veriyoruz. Kazanmanın tek taraflı olmadığını, kazandırdıkça kazanıldığını iyi biliyoruz. İşimizi siyah beyaz rutin anlayışla yapmak yerine sizleri mutlu edebilecek tüm renkleri kullanıyoruz. İşimizde profesyonel olduğumuzu dile getirirken robot olmadığımızın altını çiziyoruz, bu nedenle iletişim halinde bulunduğumuz tüm süreçler samimi yaklaşımımızın bir göstergesi olarak ortaya çıkıyor.

Biz mutlu bir aileyiz

Biz sinerjiyiz

Biz empatiyiz

Biz emeğiz, emekçiyiz

İşimizin patronu müşterilerimizin hizmetindeyiz

Samimiyiz,

Üretkeniz,

Sorumluyuz,

Ve

En önemi özelliğimiz, müşterilerimiz veli nimetimiz derken, bunu bilir bu anlayışa eğiliriz. 

 

Misyon

‘’İyi’’, bizim için yeterli bir seviye olmadı hiçbir zaman, daima daha iyi olmanın yollarını keşfettik. Yaptığımız keşiflerde anladık ki bizi diğerlerinden farklı yapan başlıca özelliğimiz taklit edilen bir yapı oluşturmuş olmamız. Kimseyle rekabet halinde olmadık, kendimizle yarıştık. Kazanmanın maddeye dayalı olamadığını insanların gönlünde taht kurmak olduğunu benimsedik. Çalışanlarımızla birlikte aile olmayı seçtik. Bu aile tüm iş süreçlerinde sadece elinden gelenin en iyisini değil varlığının tüm katmanlarıyla en olma sevdasıyla başarmayı kendine ilke edindi. İş birliği içinde olduğumuz tüm iştiraklerimizin, müşterilerimizin ve çalışanlarımızın ortak menfaatleri doğrultusunda oluşturduğumuz bu benliğimizi koruyarak, güçlendirerek, genişleterek varlığımızı daima zirvede tutmanın gururunu ve hazzını yaşamaktayız. 

 
Vizyon

Yaptıklarımızı yapacaklarımıza asla referans göstermedik. Bu bize göre değil, çünkü geçmişe takılıp kalmak bizim anlayışımızda yer bulmadı. O nedenle yaparken daha iyisinin olduğu bilinciyle geçmişin arkasına sığınmak yerine geleceğin önemine dokunduk.  Amacımız faaliyet alanımızda iletişim halinde bulunduğumuz her kesimin yararına işleyen bir bütünlüğü sürekli kılmaktır. Gayemiz, bu bileşenler doğrultusunda faaliyet gösterdiği sektörde sadece bugünün değil, yarınların temsilcisi olmaktır.